XXII jalgpalli maailmameistrivõistlused on fännide tähelepanu all alates 20. novembrist kuni 18. detsembrini 2022. Suursündmus toimub tänavu viies Katari linnas: Doha, Lusail, Al Khor, Al Rayyan ja Al Wakrah. Kuigi jalgpalli maailmameistrivõistlusi peetakse tavaliselt kevadel ja suvel, viidi need seekord (ülikuuma kliima tõttu) sügise-talvekuudele.

Kataris peetava jalgpalli MM-i logo on kuju poolest number 8. See sümboliseerib kaheksat staadioni, kus mängud peetakse. Ühtlasi on see logo ka lõpmatuse sümbol, mis väljendab kogu maailma osadust ja ühinemist. Kalligraafiline kiri Qatar 2022 jäljendab araabia tähti ning ühendab traditsioonid modernsega. Logo on loomulikult ka MM-i meenete hulka kuuluval sallil, mida seekord isegi n-ö asja pärast kanda saab, sest peetakse ju FIFA WORLD CUP Qatar 2022 talvel – novembris ja detsembris. 

  • Ametlikult litsenseeritud münt
  • Pühendatud 2022. aasta FIFA MM-ile
  • Vermitud puhtast 999,9/1000 kullast
  • Väga erilises temaatilises pakendis

Kuldmündi esiküljel on 2022. aasta FIFA maailmameistrivõistluste logo, mille alla on graveeritud kiri: FIFA WORLD CUP Qatar 2022. Üles on märgitud mündi nimiväärtus: 10 DOLLARS.

Tagaküljel on kuninganna Elizabeth II portree. Seda raamib kiri ELIZABETH II SOLOMON ISLANDS 0,5 g Au .9999 2022.

Jah, tellin 2022. aasta jalgpalli MM-i logoga kuldmündi hinnaga 149 eurot (+ saatmiskulu 5,99 €). Arve tasun lähimas postkontoris saadetise kättesaamisel. 

Võin tellitud toote tagastada 15 päeva jooksul selle kättesaamisest.  

Tarneaeg on 3-4 nädalat.

Esitan oma isikuandmed OÜ-le Eesti Mündiäri vabatahtlikult ning nõustun nende kasutamisega tellimuste täitmise ja otseturunduse eesmärgil kooskõlas Eesti Vabariigi isikuandmete kaitse seaduse nõuetega.

Töötleme Teie isikuandmeid ettevõtte õigustatud huvi – toodete kohta teabe jagamise: teenuste osutamise, turunduse ja statistika – eesmärgil. Võite andmete töötlemise ükskõik millal peatada, andes sellest teada telefoni, e-posti või kirja teel. Teatame, et Teie isikuandmete kaitsmiseks rakendatakse vajalikke turvameetmeid. Jagame Teie andmeid ainult nende ettevõtetega, kes osutavad meile lepingupõhiseid teenuseid. Lisateavet isikuandmete töötlemise kohta leiate meie veebilehelt myndiari.ee. Soovi korral on Teil võimalik saada kogu teave isikuandmete töötlemise kohta posti teel.

Täpsed andmed
Vermimisaasta:
2022
Vermija:
Saalomoni saared
Nimiväärtus:
10 dollarit
Metall:
Kuld (999,9/1000)
Mass:
0,5 g
Läbimõõt:
11 mm
Kvaliteet:
Proof
Tiraaž:
7500 tk