Kollektsionäärid annavad meile Google_review_logo hinnanguks: 4.7 / 5 four_star_ranking

Logi sisse

Tere

688 60 90
Teie ostukorv on tühi.

Lepingust taganemise õigus. Toote tagastamine

Teil on õigus 15 päeva jooksul alates toote kättesaamise kuupäevast põhjust märkimata lepingust taganeda, olenemata sellest, kas toode on üksiktoode või kuulub kollektsiooni.

15-päevase taganemisõiguse kasutamiseks ei tohi tellitud kaupa kasutada muul viisil kui on vajalik kauba olemuses, omadustes ja toimimises veendumiseks viisil nagu see on lubatud kauba testimiseks füüsilises poes.

Kui kaupa on kasutatud muuks otstarbeks kui on vajalik kauba olemuses, omadustes ja toimimises veendumiseks või sellel on kasutamise või kulumise märke, on Eesti Mündiäri OÜ-l õigus alandada tagastatavat tasu vastavalt kauba väärtuse vähenemisele.

Lepingust taganemise või edasisest kollektsioneerimisest loobumise korral tuleb teatada lepingust taganemise kohta taganemistähtaja jooksul Eesti Mündiäri OÜ-d, helistades telefonil 688 6090 või kirjutades e-posti aadressile info@myndiari.ee. Taganemisavalduse vormi saate alla laadida veebilehelt: https://www.myndiari.ee/images/info-center/tagastusvorm.pdf.

Lepingust taganemise korral ja pärast sellest teavitamist ühel eespool loetletud viisil tuleb toode tagastada viivitamata taganemisavalduse tegemisest 14 päeva jooksul Eesti Mündiäri OÜ-le aadressile Eesti Mündiäri OÜ, Nimekast 8001, Rukki tee 7, 75306, Lehmja küla, Harjumaa.

Toote Eesti Mündiäri OÜ-le tagastamise kulud tasub toote tellija.

Kui te taganete lepingust, tagastab Eesti Mündiäri OÜ tagastatava toote kättesaamisel teie poolt tasutud raha teile viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva möödumisel arvates taganemisavalduse saamisest.

Eesti Mündiäri OÜ võib keelduda tagasimaksete tegemisest seni, kuni on lepingu esemeks oleva asja tagasi saanud või kuni tellija on esitanud tõendid, et on asja tagasi saatnud, sõltuvalt sellest, kumb toimub varem.