Logi sisse

Tere

688 60 90
Teie ostukorv on tühi.


Teil on õigus 15 päeva jooksul alates toote kättesaamise kuupäevast põhjust märkimata lepingust taganeda, olenemata sellest, kas toode on üksiktoode või kuulub kollektsiooni.

Tellija ei saa tagastada saadetist osadena, ta peab tagastama kogu tellitud tootekorvi.

Lepingust või edasisest kollektsioneerimisest loobumise korral tuleb saata kirjalik teade lepingust loobumise kohta aadressile Eesti Mündiäri OÜ, Pallasti 28, Nimekast 54, 11402 Tallinn, helistada telefonil 688 6090 või kirjutada e-posti aadressile info@myndiari.ee.

Tootest loobumise korral ja pärast sellest teavitamist ühel eespool loetletud viisil tuleb toode tagastada Eesti Mündiäri OÜ-le.

Toote Eesti Mündiäri OÜ-le tagastamise kulud tasub toote tellija.

Kui te loobute lepingust, tagastab Eesti Mündiäri OÜ teile raha tagastusvormis märgitud kontole peale toote kättesaamist.

Kui tellitud toode on ebakvaliteetne, on teil õigus nõuda selle tasuta asendamist uue tootega, raha tagastamist või kulude vähendamist. Mündi või medali kaitsekapsli kahjustust ei peeta defektiks, kuid Eesti Mündiäri OÜ kohustub kahjustatud kapsli tasuta uuega asendama.

Ebakvaliteetne toode tuleb saata aadressile Eesti Mündiäri OÜ, Rukki tee 7, Nimekast 8001, Lehmja küla, Harjumaa, 75306täites ka toote tagastusvormi. Enne ebakvaliteetse toote tagasisaatmist palume teil helistada klienditeenindusele telefonil 688 6090.

Eesti Mündiäri OÜ tasub ebakvaliteetse toote tagastamise ja tellijale uue kvaliteetse toote kohaletoimetamise kulud.

Kust ma leian tagastusvormi?

Tagastusvormi võite alla laadida SIIT >>. Rohkem infot tagastamise kohta leiate siit: Veebipoe eeskirjad.